Bits & Bites: Camunda

Afgelopen dinsdag vond er in het kader van kennisdeling onder grote belangstelling weer een interessante Bits & Bites sessie plaats.
Lees meer

Welkom Jacco

Ook de maand mei kent weer een nieuwe aanwinst. Vol enthousiasme is Jacco van Bavel op 8 mei jl. begonnen als Account Manager bij SynTouch. Jacco is 41 jaar, woont in Loosdrecht, is zeer gedreven en ambitieus en heeft zowel een brede commerciële als ICT achtergrond.
Lees meer

Berthie en Rhelinde worden in het zonnetje gezet op Nationale secretaressedag

EINDHOVEN - Berthie en Rhelinde zijn absoluut onmisbaar bij ons op het kantoor. En op Nationale secretaressedag laten we graag blijken hoe zeer we onze twee backofficemeiden waarderen. Johan en Hugo verrasten hun daarom vandaag met een grote bos bloemen.
Lees meer

5 jaar jubileum voor Jochem de Jong en Oliver de Vries

Zo'n 5 jaar geleden tekenden Jochem de Jong en Oliver de Vries hun contract voor een vast dienstverband bij SynTouch. En ze hebben er geen spijt van want ze werken nog altijd met veel plezier aan leuke projecten bij onze klanten.
Lees meer

Welkom Jørn, Ricardo en Jozef

Na een paar goede koppen koffie hebben we per 1 april weer een paar kanjers aan ons nog altijd groeiende team van consultants toe mogen voegen: Jørn als Senior Consultant (Oracle), Ricardo is onze nieuwe Junior Process Integration Consultant (TIBCO) en Jozef versterkt ons team in de rol van Proce
Lees meer

Bits & Bites kennisavond Elastic Stack

Een van de belangrijkste kernwaarden van SynTouch is de intensieve kennisdeling tussen de collega's onderling. Dinsdagavond 29 maart 2017 werd een Bits & Bites kennisavond gehouden over Elastic Stack.
Lees meer

Programma OGh Tech Experience ‘17 grotendeels bekend

De agenda van de OGh Tech Experience ’17, georganiseerd door de Oracle Gebruikersclub Holland, is bekend! Een programma boordevol interessante en inspirerende presentaties, met voor de snelle beslissers een Early Bird korting van €50.
Lees meer

Weer een Pega CSSA rijker

Na in 2016 de Pega CSA en CPBA certificeringen te hebben behaald, sleepte Tom Adams vandaag het felbegeerde Pega CSSA certificaat binnen.
Lees meer

Nieuwe medewerkers

Deze maand verwelkomen wij twee zeer gedreven nieuwe collega’s. Zowel Willem de Jong als Rebecca Stumpel hebben inmiddels hun sporen verdiend binnen hun werkgebied.
Lees meer

SynTouch Gold Sponsor OGh Tech Experience 2017

De OGh (Oracle Gebruikersclub Holland) organiseert op 15 en 16 juni a.s. haar eerste Tech Experience, waar de complete Oracle Stack aan de orde zal komen. SynTouch zal hier als Gold Sponsor van de partij zijn en een bijdrage leveren.
Lees meer

Pages