Nationale Secretaressedag 2018

Op Nationale secretaressedag laten wij graag onze waardering blijken voor onze drie backofficemeiden. Berthie, Rhelinde en Zjoske zijn zeer gewaardeerde collega's en zeer onmisbaar op ons kantoor in Eindhoven. Johan en Hugo verrasten ze vandaag met een grote bos bloemen op deze speciale dag.
Lees meer

Welkom Lotte

Deze maand heten wij Lotte Hermsen van harte welkom in ons team. Met haar marketing kennis zal Lotte aan de slag gaan als Allround Marketeer. Welkom in ons team!
Lees meer

SynTouch gaat partnerschap aan met Camunda

Om al haar klanten ook op BPM (Business Process Management) nog breder van dienst te zijn, is SynTouch een partnerschap aangegaan met Camunda.
Lees meer

Welkom Zjoske en Feng

Nieuwe medewerkers betekent ook meer geregel. En dat is nou precies waarom Zjoske Boot per 1 maart ons backoffice team is komen versterken: een kei in officemanagement én pianospelen. Ook de in Roermond wonende Feng Yu heten we van harte welkom bij SynTouch.
Lees meer

Sander van Laar verzorgt sessie Oracle Academy Student Day

Afgelopen zondag 26 februari vond de eerste sessie live van de Oracle Academy Student Day plaats, waar collega Sander van Laar een van de sessies verzorgde. Dit virtuele event werd vertoond in Azië en werd bekeken door ruim 7000 studenten.
Lees meer

SynTouch schenkt een iPad aan Kentalis

SynTouch schenkt Kentalis* een iPad voor gebruik bij de dagbesteding. Zowel de cliënten als de begeleiders vinden het "een verrijking van de dagbesteding".
*Als dagbesteding plakt Kentalis etiketten op de SynBier-flesjes.
Lees meer

Welkom Danny en Peter

Nieuwe maand, nieuwe mensen. Dit keer heten we Peter Gijzen en Danny van Beekum van harte welkom bij SynTouch.
Lees meer

Eerste Netherlands Camunda User Group Meetup in Nederland groot succes

Afgelopen maandag, 30 januari jl, werd het startschot gegeven voor de Nederlandse Camunda BPM community. Jeroen Ninck Blok van SynTouch organiseerde samen met Sander de Groot van Caple International de eerste Meetup bijeenkomst in de Venture Studio in Amsterdam.
Lees meer

Aantal SynTouch integratiespecialisten met MuleSoft certificering blijft groeien

API architect Eelco Versloot is de achtste SynTouch integratiespecialist op rij die zich MuleSoft Certified Developer mag noemen.
Lees meer

Welkom Marcel en Jonique

Weer twee keien die hun steentje gaan bijdragen! Per 1 december versterken Marcel Mossel (44) en Jonique Raemakers (24) team SynTouch.
Lees meer

Pages