PegaWorld 2018 Las Vegas

De eerste dagen van PegaWorld 2018
Lees meer

AWS Summit BeNeLux

 
AWS Summit BeNeLux
Lees meer

MuleSoft Summit 2018 Amsterdam

MuleSoft Summit 2018 Amsterdam
Lees meer

Blockchain Presentatie Avans Hogeschool Den Bosch

 
Blockchain Presentatie Avans Hogeschool Den Bosch
Lees meer

Welkom Marcel en Bernd

Deze maand heten wij Marcel Hooijboer en Bernd van Houwelingen welkom in ons team! Marcel Hooijboer is 51 jaar oud en heeft al ruim 15 jaar ervaring met Tibco producten. Met zijn kennis zal hij ons team gaan versterken als Senior Consultant.
Lees meer

Nationale Secretaressedag 2018

Op Nationale secretaressedag laten wij graag onze waardering blijken voor onze drie backofficemeiden. Berthie, Rhelinde en Zjoske zijn zeer gewaardeerde collega's en zeer onmisbaar op ons kantoor in Eindhoven. Johan en Hugo verrasten ze vandaag met een grote bos bloemen op deze speciale dag.
Lees meer

Welkom Lotte

Deze maand heten wij Lotte Hermsen van harte welkom in ons team. Met haar marketing kennis zal Lotte aan de slag gaan als Allround Marketeer. Welkom in ons team!
Lees meer

SynTouch gaat partnerschap aan met Camunda

Om al haar klanten ook op BPM (Business Process Management) nog breder van dienst te zijn, is SynTouch een partnerschap aangegaan met Camunda.
Lees meer

Welkom Zjoske en Feng

Nieuwe medewerkers betekent ook meer geregel. En dat is nou precies waarom Zjoske Boot per 1 maart ons backoffice team is komen versterken: een kei in officemanagement én pianospelen. Ook de in Roermond wonende Feng Yu heten we van harte welkom bij SynTouch.
Lees meer

Sander van Laar verzorgt sessie Oracle Academy Student Day

Afgelopen zondag 26 februari vond de eerste sessie live van de Oracle Academy Student Day plaats, waar collega Sander van Laar een van de sessies verzorgde. Dit virtuele event werd vertoond in Azië en werd bekeken door ruim 7000 studenten.
Lees meer

Pages