Welkom Danny en Peter

Nieuwe maand, nieuwe mensen. Dit keer heten we Peter Gijzen en Danny van Beekum van harte welkom bij SynTouch.
Lees meer

Eerste Netherlands Camunda User Group Meetup in Nederland groot succes

Afgelopen maandag, 30 januari jl, werd het startschot gegeven voor de Nederlandse Camunda BPM community. Jeroen Ninck Blok van SynTouch organiseerde samen met Sander de Groot van Caple International de eerste Meetup bijeenkomst in de Venture Studio in Amsterdam.
Lees meer

Aantal SynTouch integratiespecialisten met MuleSoft certificering blijft groeien

API architect Eelco Versloot is de achtste SynTouch integratiespecialist op rij die zich MuleSoft Certified Developer mag noemen.
Lees meer

Welkom Marcel en Jonique

Weer twee keien die hun steentje gaan bijdragen! Per 1 december versterken Marcel Mossel (44) en Jonique Raemakers (24) team SynTouch.
Lees meer

Welkom Jeroen!

Ook deze maand weer een frisse wind in onze organisatie: per 1 november wordt SynTouch versterkt door Jeroen Williams. Met zijn TIBCO kennis en ervaring op het gebied van integratie en BPM, wederom een mooie aanvulling op ons team. Van harte welkom Jeroen!
Lees meer

Welkom Jiann en Johan

Deze maand weer twee nieuwe kanjers die ons team versterken. De 35-jarige Jiann Haur uit Amersfoort is een gedreven, sociaal betrokken en leergierige BI specialist met affiniteit in het ontwikkelen en beheren van integratieprojecten.
Lees meer

Welkom Eelco en Sander

Ons prikbord wordt steeds voller... en veelzijdiger! Sinds 1 september hebben we er weer twee kanjers bij.
Lees meer

Welkom Johan

Bewolkte dag? Dat komt vast omdat wij met Johan Kemna het zonnetje in huis hebben gehaald. Vanaf vandaag gaat hij voor SynTouch met Oracle OSB/BPM en Pega aan de slag. Van harte welkom Johan! 
Lees meer

Berthie viert 5 jaar SynTouch

Ondanks een bijzondere eerste werkdag waarop 'spijkerpoepen' en champagne drinken centraal stonden, is Berthie nu alweer vijf jaar onze steun en toeverlaat, zowel op het gebied van financiële administratie als facilitaire organisatie.
Lees meer

Welkom Thomas

Zo'n frisse wind willen we allemaal wel! Op deze zonnige dag mochten we de 25-jarige Thomas Briët uit Purmerend verwelkomen als Integratie Consultant.Thomas is breed geörienteerd en zal ons Open Platforms team gaan versterken met zijn Mulesoft kennis.
Lees meer

Pages