Typisch SynTouch

Persoonlijk

Iedere organisatie is uniek, waardoor er talrijke integratiescenario’s denkbaar zijn. Op basis van verschillende platformen en technologieën, maar ook afgestemd op de ondernemingsstrategie, in lijn met de doelstellingen en passend bij de bedrijfscultuur. Om maatwerk te kunnen bieden, heeft SynTouch persoonlijke aandacht dan ook hoog in het vaandel staan. Zowel voor haar klanten als medewerkers. Dat uit zich in persoonlijke ontwikkelplannen, gezellige bedrijfsuitjes, toegewijde accountmanagers en regelmatige contactmomenten.

Betrokken

Als betrokken integratiespecialist, denken wij mee met onze klanten. Wat is het eigenlijke vraagstuk? Welke oplossingen zijn mogelijk? Hoe kunnen we dit zo efficiënt mogelijk realiseren? Als het onverhoopt even tegen zit, denken onze consultants als vanzelfsprekend mee en springen ze waar nodig bij.

Professioneel

Het SynTouch team bestaat uit ervaren, professionele en klantgerichte consultants. Architecten, business consultants, ontwerpers en ontwikkelaars, maar ook integratie-consultants en beheerders. Stuk voor stuk gekwalificeerde en gedreven professionals die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van uw onderneming.

Onafhankelijk

Door onze brede kennis van integratie in het algemeen en diepgaande kennis van meerdere platformen in het bijzonder, kunnen wij organisaties indien gewenst ook adviseren met betrekking tot welke integratieoplossing het meest geschikt is. Hierbij kijken wij niet alleen naar de vraagstukken en doelstellingen, maar ook naar bedrijfscultuur, mensen, budget en resultaat.