Blockchain Trainingen

Blockchain Developers training 27 – 28 september

Bouw een blockchainapplicatie in twee dagen! Deze cursus is voor iedereen die wil weten wat blockchain inhoudt en wil leren hoe je smart contract applicaties bouwt en uitvoert. Voor deze cursus heb je wel wat programmeer kennis nodig. Ook krijg je meer inzicht in de bruikbaarheid en toekomst van blockchaintechnologie.

Kortom, een gevarieerde cursus met veel hands-on oefeningen! Schrijf je nu in via de link https://www.springest.nl/syntouch/blockchain-developers-training

 

Blockchain Architect training  4 oktober

Een cursus voor architecten (van enterprise architecten tot en met solution architecten) om een helder overzicht te krijgen van wat blockchain kan betekenen voor jouw organisatie. We gaan in op de aspecten waar je rekening mee moet houden bij de overweging om een blockchainproject in jouw organisatie te starten en we geven je handvatten om de blockchainapplicatie in de organisatie onder te brengen.

De cursus bestaat deels uit theorie met (eigen) praktijkvoorbeelden, met veel ruimte voor discussie en bestaat deels uit opdrachten waarin zelf ingebrachte casussen gerelateerd worden aan de theorie. Hiermee zet je de eerste stappen in de fascinerende wereld van blockchain!

 Schrijf je snel in voor deze training via de link https://www.springest.nl/syntouch/blockchain-architect-training

 

Blockchain

In 2009 maakten we voor het eerst kennis met de Bitcoin, een virtuele munt ofwel crypto-currency. Een baanbrekend concept, gebaseerd op gedistribueerd vertrouwen, dat de wereld op zijn kop zet wat betreft handel, eigendom en betrouwbaarheid.

De database die hierachter zit, Blockchain, kan echter voor meer soorten transacties worden ingezet: wanneer transparantie, veiligheid en uptime cruciaal zijn of als assets of waarde zonder tussenpartij overgedragen moeten worden, is het zeker de moeite waard te onderzoeken of Blockchain de oplossing is voor uw specifieke toepassing. Volgens Gartner is Blockchain in opkomst en Accenture ziet 2018-2024 als de groeifase.

SynTouch volgt de Blockchain ontwikkelingen op de voet. We onderzoeken de toepassingen en adviseren onze klanten. We kijken kritisch naar de eventuele risico’s en of in uw geval Blockchain de oplossing is, of dat een traditionele oplossing beter passend is. We werken vanuit een proof of concept naar een eindoplossing en bekijken hierbij de verschillende Blockchains, waaronder Ethereum en Hyperledger.

Wilt u weten hoe Blockchain kan bijdragen aan het transparant en veilig opslaan van uw data, bedrijfsprocessen of procesketen? Of hoe u veilig en snel transacties kunt doen, zónder tussenpartij? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze Blockchain-deskundigen zijn u graag van dienst.