SynTouch Open Platforms

Het efficiënt verbinden van mensen, apparaten en applicaties is noodzakelijk om in te kunnen spelen op (technologische) ontwikkelingen, de concurrentie voor te blijven, nieuwe inkomstenstromen te genereren en klanten op ieder moment van dienst te kunnen zijn. Iedere organisatie is uniek, waarmee er talrijke integratiescenario’s denkbaar zijn om nieuwe mogelijkheden en commerciële kansen te creëren.

Open Source

Open Source oplossingen kennen vele voordelen, waaronder uitbreidbaarheid van de functionaliteit en het investeringsmodel. Ook op het gebied van integratie-platformen wint Open Source terrein. Door Open Source integratieoplossingen toe te voegen aan onze expertise, kunnen we nu dan ook nagenoeg iedere organisatie en onderneming een passende integratieoplossing bieden. SynTouch ondersteunt haar klanten met de realisatie en optimalisatie van integratieoplossingen én BPM oplossingen gebaseerd op MuleSoft of WSO2 en Camunda (BPM).

MuleSoft - Connecting the world's applications, data, and devices

MuleSoft biedt een veel gebruikt integratieplatform waarmee SaaS oplossingen en enterprise applicaties, zowel in de cloud als lokaal, met elkaar verbonden kunnen worden. MuleSoft CloudHub™ and Mule ESB™ (Enterprise Service Bus) worden aangeboden binnen een uniforme integratie-ervaring. Ontwikkeld op basis van open source technologie staan de MuleSoft oplossingen garant voor snelle en betrouwbare integratieoplossingen (in en buiten de cloud), zonder vendor lock-in.

WSO2 – Open Source Technology for Agile Digital Business

Een compleet Open Source productenpakket, waarmee nagenoeg alle aspecten van actuele integratievraagstukken kunnen worden opgelost. WSO2 is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van SOA Governance producten, zoals de SOA Registry en toonaangevend op het gebied van API Management. De volledige WSO2 product stack is Open Source, dus zonder verplichtingen tot onderhoud, commerciële licenties of abonnementen.

Camunda - Workflow and Decision Automation

Camunda is een developer friendly, high coding Open Source technologie voor het implementeren van BPMN workflows, DMN decisions en Case Management oplossingen.