Always on Top

Efficiënte processen vragen om integratie. Integratievraagstukken vragen om specialisten. Om specifieke ervaring, intensieve kennis en meedenkende consultants. Op het hoogste niveau, zonder de kleinste details uit het oog te verliezen. Dat is SynTouch. Always on top.

Onze organisatie kenmerkt zich door een pragmatische houding, een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse specialisten met up-to-date kennis. Al sinds 2007 geven wij met succes actief en pro-actief antwoord op integratievraagstukken bij verschillende organisaties in diverse branches. Dit doen wij door businessprocessen te verbinden met slimme IT-oplossingen, gebaseerd op gevestigde platformen en methodieken zoals TIBCO, Oracle, SoftwareAG, WSO2 (Open Source), Pega en Analytics.

Vandaag de dag doen wij dit met ruim 50 gemotiveerde medewerkers die hun integratiesporen hebben verdiend binnen zowel de financiële dienstverlening, industrie, overheid, energiebranche en zorg, als in de logistieke sector. Als architect, business consultant, ontwerper en ontwikkelaar, maar ook als integratieconsultant en beheerder. Stuk voor stuk gekwalificeerde en gedreven professionals, die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van ondernemingen.